Ruh Rehberine Bağlanmanın 9 Yolu

Empatlar, insanlardan, yerlerden, nesnelerden, bitkilerden ve hayvanlardan enerji alma yeteneğine sahip oldukça hassas bir varlıktır.…
Post Reply
EMPATH
Editor
Editor

Post by EMPATH »

Bu yazı, size yardımcı olacağına inandığınız bir kılavuzu çağırırken, ruh rehberlerine çağrı yapmakla ilgili değildir. Bunun yerine, bu makale, size ve yaşamınıza zaten atanmış olan ruh rehberlerini nasıl ortaya çıkaracağınıza odaklanmaktadır.
İşte kılavuzlarınızla bağlantı kurmanın bazı farklı yolları:

1. Görücülük
Görme - görünme ezoterik bilgi almak için su, aynalar veya kristal toplar gibi yansıtıcı bir yüzeye bakmanın çok eski pratik uygulamasıdır. Psikolojik bir bakış açısına göre, korkutucu bilinçdışı zihninizle ve onun içinde kilitli olabilecek önemli rehberlik ile iletişim kurmanıza yardımcı olur.
Ancak, korkutmak tutarlı bir şekilde uygulanması gereken bir şeydir - kolay değildir. Ancak, görselliği temel alan bir kişiyseniz (örneğin, resimlerden iç görü, duru görü alan, aynı zamanda basiret olarak da bilinir), bunu yapmaya değer. Ruh rehberinize en hızlı yoluyla bağlanmak için, rehberinizi “görme” niyetinize odaklanın. Rehberinizle onlarla tanışma arzunuzu iletmek için bir dua ya da melodi söylemek isteyebilirsiniz.

2. Rüya Çalışmaları
İstiare de yatmadan hemen önce rüyalarınızın içindeki ruh rehberinizle görüşme, buluşma veya konuşma niyetinize dua ile odaklanın. Bu uygulamaya iki hafta devam edin ve neler olduğunu görün. Uyandığınızda, rüyanızda ortaya çıkan garip şekillere veya sıra dışı desenlere dikkat edin. Amaç tekrarı bulmak: Hangi mesajlar veya hayaller tekrardan ortaya çıkmaya devam ediyor?
Bazen ruh rehberlerimiz doğrudan kendilerini göstermezler, bunun yerine sembolik olarak bize kim olduklarını gösterirler. Ortaya çıkmaya devam eden sembolleri ve bunlarla ilgili bilgileri günlük tutarak not alın. Ne demek istiyorlar? Rehberinizin kim ve ne olduğuna dair güçlü bir ipucu bulduğunuzda, onlara teşekkür edin. Yatmadan önce rehberlik ve rüyalarınızdaki görünümleri için sormaya devam edin.

3. Aklını Sustur
Ruh rehberlerinizle iletişim kurmanın en iyi yollarından biri, aklınızı meditasyon ya da farkındalık gibi uygulamalarla susturmaktır. İşte basit bir uygulama:
Diğer insanlar tarafından rahatsız edilmeyen sessiz bir yerde oturun ya da uzanın. Toprağa temas ettikçe sırtınıza veya kalçalarınıza odaklanın. Göğsünüzün yükselip alçalmasına dikkat edin. Çevrenizdeki sesleri dinleyin. Şimdi'de var olmaya odaklanın. Azgın düşünceleriniz varsa, bir miktar yukarı ve aşağı zıplayın (çılgınca enerjiyi vücudunuzdan atmak için), ardından meditasyonunuza devam edin. Düşünceleriniz bir dere gibi olsun. Otur ve bu akışı sessiz bir gözlemci olarak izle. Bu düşüncelerle savaşmaya çalışmayın, sadece akmalarına izin verin. Hazır olduğunuzda, adı duymanızı veya ruh rehberinizin yüzünü görün. Bir süre beklemeniz gerekebilir, bu yüzden sabırlı olun.
Daha sonra deneyimleriniz hakkında not tutun. Bu uygulamayla mücadele ediyorsanız endişelenmeyin. Çoğu insan böyle yapar. Sadece günde 10 dakika uygulayın ve neler olduğunu görün.

4. Kitapçılık
Kaynakça, rastgele bir yerde bir kitap açarak manevi içgörü arama pratiğidir. Bu kehanet biçimi orta çağda popülerdi, ancak rehberlik kazanmanın ilginç bir yolu olmaya devam ediyor. Ruhsal rehberinizle bağlantı kurmak için kitapçılık nasıl kullanılır:
Kişisel kütüphanenize veya kitap koleksiyonunuza gidin. (Alternatif olarak, eğer sahip değilseniz, yerel bir kütüphaneye gidin.) Kitapların önünde durun ve gözlerinizi kapatın. Ruh rehberinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak belirli bir kitaba çekilmesini isteyin. Önyargıdan etkilenmemeniz için bunu yaparken gözlerinizi kapatmanızı tavsiye ediyorum. İçsel duygularınız size rehberlik etsin. Kendinizi çektiğinizde ellerinizi kitaplık veya kitap yığınlarının üzerinden geçirin. En çok çizilmiş hissettiğin kitabı seç (gözlerini kapalı tutmayı unutma!). Ardından kitabı rastgele açın ve sayfaya hızlıca bakın ya da bir sayfa numarasının aklınıza gelmesini bekleyin. Önünde ne olduğunu oku.
Sizin için güçlü bir bağlantı olmasını gerektirir çünkü bazen kitapçılık pratik ister. Diğer zamanlarda, doğrudan bir yanıt almayacaksınız, bunun yerine bir ipucu alacaksınız. Unutma, ruh rehberleri kendi kişilikleri olan güçlü varlıklardır. Onları çağırmak, onların kendilerini doğrudan size açıklamak istemelerine neden olmaz. Genellikle, kendilerini gizleyerek ve onları keşfetmek için çalışmaya başlatarak, yol boyunca önemli dersleri öğrenirsiniz.

5. Görselleştirme
Ruh rehberlerinizle iletişim kurmanın nispeten basit bir yolu görselleştirmedir. İnternette denemek isteyebileceğiniz çok sayıda ruh rehberi görselleştirmesi var. Hatta dinleyerek kendinize görselleştirme oluşturmak isteyebilirsiniz yatıştırıcı müzik ve beyaz bir odada karanlık bir merdivende yürüyor olduğunu hayal et. Görselleştirmeniz için her zaman bir amaç belirlemeyi unutmayın. Bu durumda, “Ruh rehberimle bağlantı kurmak istiyorum” veya benzeri bir şey olabilir.

6. Bitki ilaçları yolculuğu
Tamam, bir uyarı kelimesi. Bu bir hafif yaklaşım değildir - ve kesinlikle bu bilinçsiz ve farkındalığı olmayan insanlar için değildir. Kılavuzlarınızla bağlantı kurma konusunda ciddiyseniz, ayahuasca, psilosibin mantarları ve meskalin gibi şifalı ilaçlarla ve şamanlarla meskalinle şamanik yolculuk yapmanızı sağlar. Esrar bile, doğru tören ortamında, diğer tarafa açılan bir kapı açabilir. Yaşadığınız ülkenin yasalarına uyunuz.
Lütfen kutsal bitki ilaçlarıyla seyahat etmenin her zaman istediğinizi getirmediğini -ihtiyacınız olanı getirdiğini unutmayın. Dolayısıyla ruh rehberlerinizle tanışmaya niyetliyken, bunun yerine kozmik bir uzay içi yolculuk ya da yeraltındaki kutsal geometrik ego ölüm deneyimine atılmış olabilirsiniz. Hepsi size ve şu anda ihtiyacınız olan ilaca bağlı. (Not: Lütfen bu gezilere başlamadan önce zihinsel olarak dengede olduğunuzdan emin olun.)

7. Trans
Hayır, bir müzik tarzından bahsetmiyorum. Yarım bilinçli bir durumdaki gibi bir akıl halinden bahsediyorum. Uyumadan önce girdiğiniz tuhaf zihinsel alana (teknik olarak hipnojenik durum denir) biliyor musunuz? Hedeflediğimiz devlet bu. Bir trans halindeyken, zihniniz açık ve alıcıdır. Artık bilinçli uyanma gerçeğinin tipik filtrelerine sahip değil. Bu haliyle, bu durum ruh rehberlerinizle bağlantı kurmak için idealdir.
Birçok antik kültür, 'tanrılarla bağlantı kurmak için' trance kullandı. Transa girmenin farklı yolları arasında kendi kendine hipnoz, çeşitli nefes egzersizleri, rahatlama teknikleri, bir sarkaç izlemek, görselleştirme, davul çalma ve dans sayılabilir.

8. Doğaya Dalmak
Bakmak ve dikkat etmek için zaman ayırdığınızda, doğa yücelticidir. Ruh rehberlerinizle (özellikle hayvan ruhları ve türler arası varlıklar) temas kurmak için de güzel bir yer.
Dışarıda bir yer bul. Bir parkta oturun, bir nehir veya dere ile ya da yürüyüşe çıkın. Bulutlara, su kütlelerine ve ağaçlara bakın. Herhangi bir yüze bakar mısın? Hangi hayvanlar size bir süre eşlik edecek gibi görünüyor?
Geçen hafta bulutlara bakıyordum. Bir yerde, belirli bir bulut Pan'ın yüzüne çarptı. Bunu, hayatımdaki sürekli varlığının açık bir hatırlatıcısı olarak yorumladım. Bu zamanla Ve evet, olabilir hayal gücümün bir ürünü olmuştur, ben Pan yüzü olarak bulutu yorumladım çoğu zaman bu gerçek benim kişisel bilinçdışım hakkında çok şey söylüyor.

9. Eşzamanlılığı arayın
Senkroniklik anlamlı tesadüf için başka bir kelimedir. Hayatınızda hiç tekrarlayan sayılar (3333, 1111, 1212 gibi), adlar veya semboller gördünüz mü? Çok dikkat. Bunlar genellikle önemli mesajlar taşır.
Ruh rehberlerinizle iletişim kurmak için eşzamanlılık tekniğini kullanmak için bir niyet belirtin. Dua ederek niyetleri belirledim. İşte size bir örnek, “Sevgili Ruh, eğer isteğiniz buysa, lütfen ruhani rehberlerimi keşfetmeme yardım edin. Lütfen bana her gün anlayabileceğim bir işaret gönder. Teşekkür ederim."
Her gün olağan dışı ve tekrarlayan işaretlere, isimlere, sembollere, yerlere veya görünen nesnelere dikkat edin. Bir defter tut ve gözlemlerini kaydet. Bir hafta sonra, gördüklerinizi düşünün. Size bir şey mi gösterildi? Senkroniklik içsel kendimizle temas halindeyken en iyi şekilde çalışır.
Ruh rehberleri, insanlar kadar çeşitli ve çeşitlidir. Yaşamınız boyunca birçok farklı amaç için birçok farklı türde rehberiniz olması muhtemeldir.
Rehberlerinizle meditasyon, şarkı söyleme, trans, psikoaktif yolculuk, ritüel ya da basit gözlem yoluyla bağlantı kurmaya çalışsanız da, yardımın, birçok farklı şekil ve formda, her zaman yanınızda olduğunu bilmek rahatlatıcıdır.

Post Reply