Rusya'nın yeni komik 'Tesla katili'

Technology and Science Topics
Post Reply
NYX

Rusya'nın yeni komik 'Tesla katili'

Post by NYX »

Image
Rusya, Moskova Politeknik Üniversitesi bu hafta başlarında sosyal medyada ortaya çıkan yeni bir elektrikli araç konsept tasarımına sahip. Adı "Amber" ve teknik açıdan onun hakkında temelde hiçbir şey bilmesek de, talihsiz görünümlü EV'nin mem'leri sosyal medyada şimdiden çoğalmaya başladı.

Açık olmak istiyorum: Şu anda Rusya'ya uygulanan oldukça ciddi uluslararası yaptırımların bir yan ürünü olduğu şüphesiz olan bu araç hakkında herhangi bir siyasi tutum almıyoruz. Ayrıca bu memlerin çoğunun Ukraynaca yazıldığının da farkındayız ki bu… şaşırtıcı değil! Ancak jeopolitik ne olursa olsun, sanırım hepimiz bir konuda hemfikiriz: Bu çok talihsiz görünen bir tasarım parçası. Şimdi birkaç Amber Mem'inden bir seçki.

"Beni öldür"
“Korkuyor”

Daha ciddisi, Amber bir ön tasarım ve görünüşe göre son araç bu konsept gibi görünmeyecek. Ancak dikişsiz ön gövde panelinin üretilmesi ve değiştirilmesinin kabus olacağı göz önüne alındığında bu oldukça açık. Ayrıca Cadılar Bayramı için ekmek kamyoneti gibi giyinmiş bir balığa benzediği için. Otomobilin son versiyonunun 2025 yılında üretime girdiğinde "büyük dört tekerlekli bisiklet" olarak sınıflandırılacağı iddia ediliyor.

Ama vay be, bunun konsept olarak iyi göründüğünü kim düşündü? Bana 500 mil menzile sahip olduğunu ve yalnızca Pentium III ve eski bir kapalı devre güvenlik kamerası kullanarak kendi kendine hareket edebildiğini söyleseniz bile Amber, "hayır teşekkürler, doluyum"un görsel tanımıdır. Eminim daha çirkin arabalar olmuştur, ama bu şeyi etrafta sürme fikri beni üzüyor - bir kutu Pr...les'ı açtığımda hepsinin ıslandığını ve iğrenç bir patates bulamacına dönüştüğünü keşfetmek gibi . Amber, yalnızca geçmeli video görüntüleyen bir TV'yi açmaya benzer. İskoçya'da bir Meksika restoranına girmek gibi. Bu, F...x paketinizin dağıtım merkezinde teslim alınmaya hazır olduğunu belirten bir e-posta almak gibidir. Sıcak bir Klondike Bar'ı ısırmak gibi. Tamam, tamam, itiraf ediyorum: Bu sonuncusu benim kişisel kabusum olabilir.

Her neyse, eğer bir Volkswagen Golf'ün %70'i eriyip Power Wheels'a dönüşseydi nasıl görüneceğini merak ettiyseniz, bugün şanslı gününüz.

Alıntıdır: ELECTREK

History Books
Religion and Spirituality
Christian Books and Bibles
Commercial and Industrial Products
Health and Home
The old world is dying. And the new world struggles to be born. Now is the time of monsters. -Antonio Gramsci

|| || ||| ||||| ||| |||| |||| ||

Eski dünya ölüyor. Ve yeni dünya doğmak için çabalıyor. Şimdi canavarların zamanı. -Antonio Gramsci
Blue
Moderator
Moderator

Re: Rusya'nın yeni komik 'Tesla katili'

Post by Blue »

Daha yolun başında böylesine ilgi çekici bir kampanyaya dönüşmesi, eminim başarıyı da getirecektir. ;)

History Books
Religion and Spirituality
Christian Books and Bibles
Commercial and Industrial Products
Health and Home
Hak bir gönül verdi bana, ha demeden hayran olur,
Bir dem beşâretten doğar, hoş bağ ile bostan olur,

Bir dem cehâlette kalır, hiç nesneyi bilmez olur,
Bir dem dalar hikmetlere, Câlînus û Lokmân olur,

Bir dem dev olur ya peri, viraneler olur yeri,
Bir dem uçar Belkıs ile, sultân-ı ins û can olur,

Post Reply