Çok duyarsızlaştırılmış bir dünyada hassas bir insan olmak, kendimize ait olmayan enerjileri emme eğiliminde olduğumuz ve kendimizi belli bir şekilde olduğuna inanmak için şartlandırılmış, egoyu daha da fazla körükleyen bir eğilim de olabilir. Farkındalığın ruhsal yolunda bir çok sorun var… Birincisi, karanlık umutsuzluk ve kederin hakim olduğu cehennem alemlerinden geçmeden bilgi edinme veya bir çeşit aydınlanma fikri, bizi bir zamanlar yaşadığımız benzer öğrenme deneyimlerine geri getiriyor.
Enerjilere karşı duyarlı olduğumuzu fark ettikten sonra (bazıları bizi HSP, Çok Hassas Bir Kişi olarak adlandırır), şu anın daha fazla farkında oluruz, geçmiş ve gelecekle ilgili korku ve paranoyadan etkilenmeden gerçeklikle daha fazla temas halindeyiz. Eşzamanlılığın artması ve endişenin sona ermesi, varlığımızdaki uyanış demlenmesinin bir işaretidir. Ego'muzun açlığını tatmin etmeye çalışırken, kendiliğinden yaratılan karanlığın ve çaresizliğin jakuzilerinde emilerek, illüzyonların dünyasına daha çabuk çekilebiliriz.
Tüm empatlar için, sezgilerimize ve diğer duyusal yeteneklerimize erişmemizi engelleyen gereksiz bagaj ve zihinsel karmaşadan kurtulma zorunluluğu vardır… evrensel aşk… sonsuz bilinç….birlik… onun yaşaması için yaşamın bütün gölgelerini deneyimlemek gerekir…. aydınlıktan karanlığa… donuktan aydınlığa… hepsi. Kendinizi bir empat ve ışık işçisi olarak görüyorsanız… enerjiyi bilirsiniz ve ihtiyaç duyulduğunda nasıl dönüştürüleceğini bilirsiniz.
Yüksek Paradigmayı Açmak
Çevrenizdeki pozitif ya da negatif, 7/24 her şeyi hissedebildiğinizi ve hissettiğinizi hayal edin. Bir Empat empatiyi kapatamaz (belki de “empati yapan” birinin aksine). Muhtemelen ustalık için en zor psişik armağanlardan biridir. Neredeyse yirmi yılı aşkın bir süredir harcanan empatik doğamda ustalaşan bir Empat (Not: bu yazı alıntıdır). Bu devam eden bir süreçtir. Hala mükemmel değilim ve burada enkarne olacağımdan da emin değilim. Bununla birlikte, entegrasyonun zorluklarına rağmen, emptiyi insanlığa inanılmaz bir hediye olarak gördüğüm için mutluyum…
Empatlar bu dünyaya bir el kitabı olmadan enkarne oldular. Bazıları onlarla birlikte geçmiş yaşamlardaki ustalık anılarını getirdikleri için çok kutsanmış görünüyor. O zaman bile, hatırlama genellikle kendi içinde engebeli bir yolculuktur. Kargaşayı farketmek için, çoğu Empath kendi enerjisiyle başkasının enerjisini arasındaki farkı söyleyemez. Yolculuğumda, farkı daha yeni anladığım bir şey oldu. Onun artan varlığından geldi. Tamamen hazır olduğumuzda ayırt edebileceğimiz ince bir titreşim farkı var. Manevi evrim içinde sürekli olarak var olmak, vurgulayamadığım empatik hediyeler konusunda ustalaşmak için çok önemli bir anahtardır.
Herşey Enerjidir
Her şey enerjidir, belirli titreşimleri titreştirir. Bir Empath enerji hissettiği için, tıpkı canlı bir insanın nefes alması gibi, birkaç konu onun neden dünyaya yaslanmış bir varlık olarak ortaya çıkmış olabileceği anlaşılabilir. İnsanlık (belki de yerli kültürlerden ayrı olarak), kafa karıştırıcı, enerjik bir titreşimsel karmaşadır! Modern dünya, kırılmış ve çılgınca enerjilerin eriyen bir kabıdır: örneğin, yüklü duygusal izdüşüm, gizli gündemler (ister kişisel ister küresel), wi-fi, cep telefonu radyasyonu, elektrikli cihaz emisyonları, cezbetmek ve büyülemek için tasarlanmış çoklu medya pazarlaması, işlenmiş gıdalar, TV, tüketimin heyecan verici dinleri… liste uzayıp gidiyor.
Empatlar, yeryüzündeki enerjiyi hissedecek, konuşma enerjisini hissedecek, beden dilini hissedecek, entelektüel yorumlama olmadan kullanılan kelimeleri kullanarak (ya da kullanmayarak) hissedecektir. Yüzeyde taşınmasına rağmen enerjinin “gerçekte” olduğunu sezgisel olarak bilirler. Ayrıca, hangi kelimelerin teklif edildiğine bakılmaksızın, bir kişinin gerçekte ne dediğini bileceklerdir.
İnsanlar hikayenin tamamının gizlenmesine ya da durumu kontrol etmeye çalışılmasına meyilli olduğu için, bir empat büyük bir iç çatışmayı ya da sözleşmenin bütünlüğünü işleyememeyi hissetme eğiliminde olacaktır. Empatlar için ana sorunlardan biri, dünyadaki şeffaflık ve dürüstlük eksikliği ve sonuçta tam olarak görünmeyen tüm enerjiyi işlemden geçirme zorunluluğudur. Tabii ki bu hassas varlıkların birçoğu da kendileri için tam olarak görünen enerjilerle mücadele ediyor.
“Gitmesini sağla !!!”
Bu özelliğe sahip çoğu insan bunu hediye olarak görmez. Daha sık, onu durdurmak için yalvarma çığlıkları duymayı beklerdim. Başlangıçta, sık sık sıradan bir şekilde anlaşılması zor olan enerjiyi hissetmekle boğulmuş olmayı içerir. Empatlar çoğu zaman onu duygusal olarak aşar, bazen baş etmek için duygusal olarak koparlar. Belirgin bir neden olmadan, sadece 'çılgına dönmeleri' olağan dışı olmazdı. Genellikle kendi yalnızlıklarını tercih ederler ve farklı birçok kişisel ilişki kurmayı sevmezler. İlk günlerimde evrene ağlardım:
“Tüm bu enerjiyi hissetmek istemiyorum - benim değil”…
evren her zaman bir hediye olduğuna cevap verirdi.
“Bu nasıl bir hediye !!!”
İnsanlara kişisel olarak 'her gün' anlamında yaklaşmayı zor buldum. Beni deli ediyor, bu yüzden bağımsızlığı veya mesafeyi tercih ederim. Sadece birkaç yakın arkadaşla bağımsızlık ve memnuniyet hala bana çok doğal geliyor. Bir şekilde, bu bir tasarruf lütfu ve tüm bunları çözmek için güçlü bir ivme
İlk ezici yoğunluğu benim için harika bir amaca hizmet etti. Buradaki eşsiz yapılandırmamda bir dünyalı olarak ustalaşmak için güçlü bir özlem uyandırdı. Benim doğuştan gelen empati özellikleriyle yüzleşmem ve ustalaşmama neden oldu, sonuçta hepsiyle yüksek bir barış ve işlevsellik özelliği buldum.
Duygusal bağın serbest bırakılmasının önemi
Duygusal bağın serbest bırakılması, ustalığın ana anahtarıdır. Çoğu Empat gereksiz yere acı çeker çünkü duygularına bağlıdırlar ve kişisel duygusal bağlarını bırakamazlar. Bağlanmayı bıraksak, bu hissetmeyeceğimiz anlamına gelmez. Bu sadece artık hislerimize karışmadığımız anlamına geliyor. Bu, olayları seyrederken izleyebileceğimiz anlamına gelir ve 'biz değiliz', 'bizim kendi hissimiz değildir' ve gerçekten fark edip, eylemde bulunup bulunmadığımız da, gerçekten kendimizle kucaklaşmaya başladığımız anlamına gelir.
Benim için bu yıl bilinçli olarak farkında olma ve merkezli olma ile ilgiliydi. Ortalanmış yaşta bir varlık olmaya başladığımda, ne yapmak istediğimi anlamaya başladım, hem kendim için hem de kendi çevrem için olanlarla duygusal bir bağ kurmaya başladım. Bu, enerjiyi empatik olarak hala hissedebildiğimiz anlamına geldiği için çok güçlü bir faktördür, ancak bizi daha fazla rahatsız etmiyor. Duygusal olarak bağlanmadığımız da, sonsuz derecede ilahi bir hizmet sunabiliriz. Aslında, biz bu açıdan bakmazsak, bir durumu daha da kötü hale getirme eğiliminde oluruz. Bu en alt satırda. Enerjiyi en derin şefkatle hissettiğimiz anlamına gelir, ancak gerçekte bir başkası için yer tutabiliriz. Böyle yaparak, gerçek iyileşmenin gerçekleşmesini sağlayan hayırseverliğin ışığını yansıtırız.
İç huzuru ve istikrarı bulmak
Günlük merkezleme, meditasyon pratiği, yoga, şefkatli yemek yeme, bilinçli yaşam tarzı, enerji alanımızı temizleyen ve merkeziyetçiliği teşvik eden bilinçli seçimler için herkesin büyük zamana ihtiyacı olacak! Doğada olmak, son zamanlarda tüketilen enerjileri yakın zamanda yeniden şarj etmeye hizmet eder. Boş zamanlardaki sohbetten ve dramadan kurtulmak, yalnızlıkta düzenli zaman geçirmek paha biçilmez olabilir. Kendinize bilinçli bir şekilde bakarken günde en az yarım saat çıplak kalmanın çok önemli olduğunu söyleyebilirim. Ne kadar çok, o kadar iyi. Yukarıdakiler çok önemlidir. Ayrıca, okyanusta yüzmek, yokuşta yürümek, yağ veya tuzlu banyo yapmak, kendinize ayak masajı yapmak, en sevdiğiniz müzikleri dinlemek, bir enstrüman çalmak, bilinçli kaporta veya masaj… gibi pek çok yöntem olabilir. bu, dengeyi korumanıza ve iç huzur ve istikrar duygunuzu geliştirmenize yardımcı olur.
Bir diğer önemli anahtar mülkiyettir. Eğer bu özelliğe sahipseniz, inkar etmek onu daha da kötüleştirir ve manevi evrimimizin işlevsiz olmasını sağlar. Evrimimiz, eşsiz konfigürasyonumuzu kucakladığımızda gerçekleşecek. Bu yüzden kendimize % 100 dürüst olmamız ve onunla birlikte daha fazla hediye alacağının daha kolay olacağını bilmemiz gerekiyor. Tek çıkış yolu ilerisi.
Bu uygulamalar olmadan, burada empati yapmakta ustalaşmak çok zor (hatta mümkün olup olmadığından emin değilim). Bu yüzden motivasyon biraz eksikse, SADECE YAP, günlük yaşamınıza çalışırken gördüğünüz ritmi bulana kadar yapın.
Gerçek bir yardımseverlik hediyesi
Öyleyse bir empat olup olmadığınızı ya da şahsen öyle birini tanıyorsanız, umarım bu bir şekilde yardımcı olur.
Gerçekten, vurgulandığı gibi zorlukların, bu gerçek hayırseverlik armağanını iyileştirmemize ve simyasal olarak dönüştürmemize yardımcı olmak için var olduğuna inanıyorum. Empatinin armağanları, bu dünyada gerçekten bir fark yaratma gücüne sahiptir. Bu, İlahi Hizmet çağrısını uzun süredir bekleten, başkalarına hayatlarını değiştirecek şekilde yardım edebileceklerini söylenebilen çoğu insandır.
Gelişen bir Empath, başka bir engellenmiş enerjiyi salıvermeye yardımcı olan Ruh düzeyinde bağlanma doğal yeteneğine sahiptir. Bir Empat, eğer verildiyse, alan içindeki pıhtılaşmış enerjiyi büyük ölçüde serbest bırakarak, neyin hayırlı olduğunu ve neyin olmadığını ayırt eder. Her şey tarafından istemeden etrafındaki her şeyi yanlışlıkla etkileyebilecek bir frekans salındığından, o zaman enerji alanını yeniden düzenleyen gerçekten yardımsever bir Empath, ruhsal gelişim açısından büyük bir fark yaratmaya yardımcı olabilir.
Bir Empat olsun olmasın, hepimiz hediyelerimizle birlikte çalışabilirsek, bu yüksek paradigmanın birlikte ortaya çıkmasına izin verebiliriz.
The Minds Journal